IDYLLIEN – DOFT AV GOTLAND

I förra veckan var jag bjuden på en härlig liten frukost till Idylliens butik i Sturegallerian. Här är dofterna och intrycken många bland ljuvliga badtextilier, inredning, kroppsvård, teer och doftljus. 

Idyllien startades av Catrin och hennes familj på Gotland, namnet och produkterna är inspirerade av den lika idylliska ön. 

När deras dotter tragiskt gick bort i cancer så blev viljan starkare att kämpa vidare för andra drabbade familjer. 

Nyligen startades insamlingen Idyllienhoppet med syfte att med kreativ sysselsättning hjälpa de familjer som under längre tid vårdar sina barn på sjukhus. 


Här nedan kan du läsa mer om Idylliens produkfilosofi och kundlöften!

PRODUKTFILOSOFI

Våra egna märkesvaror är vår stolthet. Därför är vi kompromisslösa vad gäller både innehåll och paketering. De allra flesta varor är dessutom handgjorda och finns bara att köpa här. Det du hittar hos oss ska vara speciellt!

KUNDLÖFTE

1. Prisvärt – riktigt bra kvalitet till bra pris. 
Det klarar vi av genom att sälja direkt till dig utan mellanhänder via egna butiker och webbshoppen.

2. Klokt producerat – med tanke på naturen och dig. Vi väljer endast de bästa råvarorna – gärna ekologiska om det är det bästa valet – och undviker skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater och mineraloljor. Vi väljer även doftämnen innehållande minsta möjliga halt av allergener. För våra textilier väljer vi tunnare men högeffektiva, sköna vävar för din njutning och naturens skull! Vi älskar att berätta om våra olika produkter – så fråga oss gärna om dom!

3. Beroendeframkallande – för kropp och själ
. Vi säljer inte enbart snygga förpackningar; innehållet ska vara så bra att du vill ha mer av det när det tagit slut. Även textilierna ska vara så sköna och bra att du vill ha fler av dom.

Ta en sväng förbi Idylliens underbara butik här i Stockholm eller varför inte mitt i Visby i sommar. Varje förpackning och produkt är framtagen med största omsorg, designgrad och fingertoppskänsla.

Här är några av mina favoriter som du lätt kan klicka hem från deras webbshop. 👈🏻 
Köp något riktigt härligt till dig eller en vän och gör både dig och Idyllienhoppet en tjänst! 

Önskar dig en fin dag! 

/Karin

Written By
More from Karin Uggla

HUSMORSTIPS – KNÄPPA SITT EGET ARMBAND

Nu ska jag komma med ett litet tips, kalla det för husmorstips...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *