JAG HÅLLER MIG PÅ MATTAN

Ja jag har inget val…

Sen ett år sedan har jag fått diagnosen, Världens sämsta rygg, typ. Så jag håller mig på mattan och gör mina övningar. Täta besök hos sjukgymnasten och träning hemma under eget ansvar är det jag är beordrad till. 

Sedan tonåren har jag haft problem med både rygg och nacke. På senare år har ryggen förvärrats markant och jag har ständig värk. Är av den genen att jag gärna bara tar i utan att egentligen tänka mig för och är egentligen ganska stark (framförallt i pannbenet). Detta har säkert inte hjälp mig nämnvärt vad gäller mina ryggproblem men jag jobbar såklart på att bli bättre även där.

Jag är så glad över både mitt nya yogabolster och min yogamatta från Yogiraj, bolstret sover jag främst med -frågor på det? Mattan och bärremmen ligger mitt i vardagsrummet då den både är snygg och skön!

Nu har jag fått 17st sprutor lokalbedövning (ja du läste rätt) i ryggen och höften för att se om det avlastar lite. Tills jag vet mer och ev. få mer behandling så håller jag mig som sagt på mattan och kramar bolstret 🙂

Written By
More from Karin Uggla

SEMESTERFEELING

Med det här svajiga vårvädret så blir längtan till kommande semester än...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *