JAG MÖTTE LEIF

Hur ska man hinna med allt som man vill göra? Önskar just nu att dygnets timmar var så många fler och att jag också skulle kunna räcka till på fler ställen.

Det är mycket som känns påbörjat men absolut inte avslutat. Efter en vecka full med härliga pressvisningar både på och utanför Formex så har vi leverans av trendvisningen på Optikmässan imorgon och på lördag, så kul!

Mitt i allt detta så fick F och jag njuta av Petter i den ljumma sensommarkvällen på Mosebacke tillsammans vilket var hur kul som helst. 

En annan höjdpunkt var när jag mötte Leif Mannerström i Tings monter på Formex. Han påminner så mycket om min pappa som tyvärr gick bort för tre år sedan men varje gång jag ser Mannerström på tv så blir jag alldeles varm i hjärtat och det blev jag ju tvungen att berätta. Tack Leif för att du tog dig tid att prata och för den fina kokboken! 

Leif MannerströmLeif MannerströmNu väntar sängen på mig så att jag kan vakna pigg och utvilad imorgon!

Ledsen att jag inte hinner visa mer just nu men ni som följer @karinuggla.se, @tovecastor och @visualisterna på Instagram kan hänga med på Storys för tätare uppdateringar 🙂

Vi ses!

Written By
More from Karin Uggla

Juligen / Juliett

Nu står hon där i all sin prakt, Juligen eller det funkar lika bra...
Read More

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *