JAG VILL HA ZITOR SUEDE

Är det något märke som aldrig sviker mig så är det WhyRed. Jag hade lätt kunnat kasta hela min garderob, hänga in varje kollektion från WhyRed och jag skulle känna mig nöjdare än någonsin. Dom har precis det där stilrena och enkla uttrycket i kombination med fina så detaljer som gör att plaggen poppar.

Just nu står dessa mockasneakers högst upp på min önskelista. Modellen heter Zitor Suede och är helt klart den optiska vårsneakersen! Fet sula (som jag bara älskar), en brun liten mockakant runt skon och resten i en grå/beige ton. Jag garanterar att dom är 100 gånger snyggare i verkligheten! Färgen var bara helt fantastisk.

1.900:-

More from Calvin och Linus

DECEMBER

Imorgon är december här och första advent som kändes så långt bort...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *