Jotex, Ja tack!

Nu fortsätter inspirationsflödet från pressvisningarna, jag har lite kvar och tänker inte ge mig förrän jag delat med mig av alla mina favoriter såklart!

Jotex har för mig varit en oskriven bok tills vi passerade sidenbanden och klev in!
Allt ifrån snygga mattor till bestick finns i sortimentet. Med tanke på att de bara finns på nätet och inte fysiskt i butik så kan kostnaderna till slutkonsument hållas nere utan att man tullar på varken kvalité eller design. Kolla in, ekollonet som jag nämnde i ett tidigare inlägg återkommer även här!

DSC_0536 DSC_0538 DSC_0541 DSC_0542 DSC_0543 DSC_0547 DSC_0548 DSC_0549

Tack Jotex och PolhemPR!

Written By
More from Karin Uggla

LUMITORO PLANTAË

Visste du att det finns smycken som är 3D printade och som...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *