JUICA – VÅRSTÄDNING

Juica vårstädning visualisterna

Idag är sista dagen på min tredagars clence från Juica. Våren är här och kroppen ska städas. Jag måste säga att förutom en känslomässig bergodalbana på jobbet så har det gått strålande. Supergott och fräscht. Lite frusen blir man och tankarna är inte riktigt med mig hela tiden. Värre än vanligt alltså…

Jag har juicat förut och då tyckte jag att det var mycket jobbigare. Att skala, hacka och rengöra juicecentrifugen tog mer tid än själva drickandet… Så nu köpte jag mig fri och fick även med min man på tåget vilket är skönt då man kan stötta varann om det känns tufft.  Just nu dricker jag min gröna sköna frukost som bl.a. består av grönkål, spenat och äpple – älskar! Tycker att man får dricka hela tiden och jag hinner iaf inte bli hungrig. Tror faktiskt att jag är en riktig juicare, jag skulle lätt kunna tänka mig att göra det ett par dagar i veckan för att vara snäll mot kroppen! 

 Den här gången testade vi “mjukstart” med 6st flaskor om dagen och den verkar ha mest variation på juicerna vilket jag gillar. 

Sen är det tiden efter som är klurig, att verkligen inte hamna tillbaka i gamla vanor utan försöka bevara kroppens basiska tillstånd. Det är ju påsk och godisregn men med en clence i bagaget så vet jag med mig att jag har lättare att motstå alla frestelser.

Wish me luck!

Written By
More from Karin Uggla

All in – Guld!

Bland kräftskivor, pizzor, smågodis, poolhäng och en riktigt god söndagsmiddag så har...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *