JULSKYLTNING I UPPSALA

Bakom en inspirerande julskyltning ligger det mycket hårt slit och många flitiga små möss. Vi har skissat på idéer sen i somras och haft många av våra leverantörer involverade men fint blev det!

I tre stora skyltfönster mitt i centrala Uppsala har vi huserat sen tidigt våren 2018. Med allt från student till höstträd och nu med en maxad julkalender i sann Uppsala anda.

Vi har anlitat grymma Amanda för att få hjälp att rita upp alla fasaddetaljer och göra skissen färdig för tryck. Här ser ni bl.a  Gamla Spritfabriken gestaltad. Trycket har bästa Knivsta tryckeri skapat åt oss på stora kartongark som vi sen burit in i delar och sammanfogat. 

IMG_5413Lucka nr 23 ovan är ett tryckt hologram på en stor ljustavla som kommer från Scandiwall. Där har vi låtit trycka fasaden och en söt ren, så när man passerar så byts bilden ut. Väldigt uppskattat av både stora och små!

Såklart att ingen julkalender av rang i Uppsala klarar sig utan domkyrkan! Här hänger även tomten i ballonger och en regelrätt koppkarusell snurrar och vaktas av finaste trumslagaren. Även lucka 12 är ett hologram där självaste tomten tittar fram när man går förbi, se filmen på det här:

 IMG_5413

Vi vill rikta ett stort tack till alla som har hjälpt oss och kommit med glada tillrop! 

Extra tack till:

Forumgallerian
Knivsta Tryckeri
Amanda Larsson
Scandiwall
och sist men inte minst tack till Agusta Janssons karamellfabrik som har tålamodet med att ha oss rännandes då ingången till skyltfönstren går via deras lokal!

Nu håller vi såklart tummarna på att vi får äran att vinna utmärkelsen Uppsalas finaste julskyltning 2018 🙂

Written By
More from Karin Uggla

Julstämning 

Nej den har fortfarande inte infunnit sig…i år har jag verkligen blundat...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *