Karin 73

Att jag inte är någon van bloggare än märktes tydligt alldeles nyss då jag skulle hämta en länk och råkade klicka bort hela långa inlägget som jag just skrivit….

Det jag ville berätta om är mina fåtöljer som jag köpte för ca tre år sedan och som jag verkligen älskar, inte bara för namnet Karin-73 men också för att dom är så sköna, snygga och klassiska! Jag scrollade runt på auktionssighten efter just fåtöljer och jag föll pladask för dessa. Vi hade letat en längre tid men inte hittat den rätta feelingen, men här var den ju!

  
Jag älskar verkligen patinan som de har fått genom åren. Vi sitter i dem varje dag så dom kommer garanterat att hänga med oss i många år till!

  
Bruno Mathsson har präglat svensk design sedan 30-talet och just denna modell namngav han efter min namne och sin fru Karin. Den finns fortfarande i produktion i samarbete med Dux.
Vill man fördjupa sig mer och inspireras av hans formgivning och historia så föreslår jag ett besök i Värnamo på Bruno Mathsson Centre i sommar. 

 
Suck…det går iof alltid fortare att skriva om allt andra gången och vem vet, det kanske t.om blir bättre men shit vad irriterande det är.

Måste kanske unna mig ett Karin-bord som plåster på såren 😉

Written By
More from Karin Uggla

Rivstart

Ja då var vi hemma igen. Tvätten ligger i drivor på golvet...
Read More

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *