VISUALISTERNA

KICKS FLAGSHIP

 

Min torsdag började något tidigt eftersom jag tillsammans med ett helt gäng utav influencers fick möjligheten att åka till Göteborg för att vara med på invigningen utav KICKSflagshipstore.

Vi samlades på centralen och gänget blev snabbt som världens härligaste kompisgäng. Hur lyxigt är det inte att åka på en snabbresa med 14 andra som fotograferar, instagramar och uppdaterar sina sociala media kanaler lika mycket som jag? Det fanns inget under resan som kom undan våra kameror!

Vi reste med MTR Express, vilket för mig är ett självklart val varje gång jag & Linus åker till Göteborg. Deras tåg är smidiga, aldrig sena och framförallt trevligt rymliga. Det bjöds på tre rätters middag ifrån Pontus Frithiof.

Väl framme i Göteborg checkades hela gänget in på Hotel Pigalle som är en fransk, romantisk & magisk dröm. Mer om detta i ett eget inlägg då jag vill att ni får så mycket detaljer som möjligt.

På invigningen utav KICKS flagshipstore ( Norstan ) möttes vi utav 1100 kvm av ren lyx.

Två plan utav makeup, doft, hud- och hårvård. Tycker du precis som jag att KICKS redan har ett stort utbud och brett sortiment? Då måste du besöka detta för det här tar skönhet till en helt ny nivå.

Den 1100 kvm stora lokalen har tak i guld och ovanför den magiska spiraltrappan faller ett regn utav silverprismor. Min fråga är: När kan jag flytta in ?

Under eventet fick vi lyxen att göra allt gott ni kan tänka er: Hårstyling , pedikyr, makeup och konsultation ifrån mycket kunnig personal. Själv provade jag att fylla i ögonbrynen för att få en något fylligare look.

Förutom detta fick jag tips om hur du som kille kan använd lätt puder för att friska och pigga upp ansiktet. Det gör jag också ett separat inlägg om!

Passar på att rekommendera er som vill njuta utav ren lyx att ta er förbi KICKS flagshipstore som alltså finns i Femman, Nordstan, Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.