KONJAC INNAN FRUKOST

Ja jag kommer att ta mig en omgång morgon och kväll från och med nu… Det jag pratar om är ett pressprov som jag fått på en rengöringssvamp till ansiktet som är framställd av konjacsväxten och som använts i Japan i flera hundra år. Den är 100% naturlig och fri från både färgämnen och tillsatser. Mitt svamphjärta innehåller även rosa lera från Frankrike för trött och matt hy, det kan ju inte bli bättre. 

konjac svamp  uggla testarMan fuktar hela svampen i vatten, masserar och rengör ansiktet med cirkulerande rörelser. Jag fick en härligt fräsch och sval känsla efteråt. Det är som ett minispa och vem gillar inte det. Får se om det håller i sig men det är helt klart värt att testa vidare!

Nu på väg på tjejmiddag, undrar om konjac även fungerar framåt småtimmarna 😉  

  

Written By
More from Karin Uggla

Strandhäng

Den stora sommarrean är i full gång och även på nätet såklart! ...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *