LÄNGE LEVE VÅREN!

På framsidan av min skolkatalog från -87 så står hans namn (bland många andra).

På Valborgsmässoafton 1988 så hånglade vi för första gången på festplatsen i Täby Kyrkby. Jag ringde sen modigt upp på hans födelsedag den 4:e maj men kärleken var inte besvarad den gången. 

Karin Uggla (fd Hedberg) och Figge Uggla Skarpängsskolan 1987

Exakt 11 år senare så förlovade vi oss hemma i min andrahandslägenhet i Viggbyholm. Vi njöt av SPA på dagen och åkte på fest till Ytterspåret på kvällen. Nu ligger min man i sängen och kollar IPad, jag sitter i köket med mobilen klistrad i handen och våran dotter är hos grannarna och hoppar studsmatta. Snart åker vi ut till Resarö för årets majbrasa, en tradition som håller i sig och som vi allt för sällan kan vara med på! Men ikväll firar vi våren och våran 17-åriga förlovningsdag med samma gäng fast på en annan plats, tjihooo!

Länge leve kärleken, våren och Figge Uggla ♡

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Karin Uggla

MIN FINA LUMIX

Tänk att man kan sakna en pryl så mycket! Min fina Lumix...
Read More

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *