LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MIN BUSINESS-VECKA – BUSINESS WEEK 43

Vecka 43 är veckan jag inledde med att signa Visualisternas drömuppdrag och avslutade med en AW där jag fick frågan Vilket är ditt absoluta drömuppdrag? Ödets ironi, för jag kunde ju u inte längre svara på det…

Nytt i vår portfolio

Här tänkte jag börja med en ny vana, att reflektera och se tillbaka på veckan men missade redan vecka två. Det kan vara svårt det här med nya vanor men det är också helt ok att missa, det hände ju så mycket annat. Medan v42 ligger bakom mig tänkte jag ändå ge mig på att titta tillbaka på vecka 43 som alltså började med att vi signade ett för oss riktigt drömuppdrag! Riktigt vad det är vill jag inte avslöja ännu men jag kan säga att det har med Formex att göra, Nordens största och viktigaste mötesplats för design och inredning. Direkt från drömfabriken återgick vi till verkligheten vilket för oss innebär att vi står upp till knäna i julkulor och specialbeställningar av ornament allt till tonerna av förra årets jullista på Spotify.

Vilket får mig att tänka på att bilderna från stylinguppdraget för just Spotify publicerades under förra veckan. Här en liten sneekpeek. Gissa vilket genre Synsams Marknadschefs alterego hör hemma?! 

Ett av höstens roligaste uppdrag och så kul att få in lite nya bilder i portfolion.

 

Årets färgkarta

Veckan fortsatte i julens tecken med ännu mera julkulor och en hel del skratt med Karin Uggla i källarförråden. men mitt i allt damm har det såklart också förekommit glam i form av pressfrukost med Alcro Trend som visade upp sin nya färgkarta (Det kan hända att vår köksö snart klär i nyansen Old Rose!), jag har ätit lunch med Fia från Sohie by Sophie och varit på AW med Anastasia Beverly Hills. En AW som huserade i en av sviterna på Haymarket by Skandic aka föregett Varuhuset PUB, min gamla arbetsplats. Det är alltid med full nostalgi jag går in i det huset!


Och det var med en vännina och fd kollega på PUB som jag avslutade veckan hemma i mitt kök med bubbel och Edamamebönor. Vi avhandlade jobb, drömmar, fobier och krämpor, skrattade och mindes och drack ett eller annat glas bubbel för mycket. Det var här jag fick frågan vilket mitt absoluta drömuppdrag skulle vara. Hon menade på att om jag bara kunde sätta fingret på det hade hon inga tvivel på att jag skulle ta mig dit. Men hur formulerar man ett nytt drömuppdrag under en vecka som redan lagt beslag på den planen?Dessutom är det en av mina akilleshälar. prestationsångesten att välja rätt mål att sätta efter är nästan värre än om målet är för högt eller ej. men hon har ju rätt, som oftast, och bara att sitta och få vara sig själv, vara privat och hänga hemma i mitt eget kök eller i mina egna kvarter är Livskvalitet!

 

Vad kommer näst

Mellan raderna den här veckan har vi, Visualisterna, offererat på ett stooort uppdrag och har varit på inköpsrunda. Vi har lämnat Trendspaning med Visualisterna till nästa nummer av Premium Magazine samtidigt som jag lämnat underlaget till Tove Tipsar, min beauty-sida i samma tidning. Hemma har vi haft grannar och vänner i olika konstellationer hemma på middagar och suttit på läktaren för att se den ena sonen spela och den andra sonen döma på handbollsplanen.

Den ena veckan är den andra lik samtidigt som det inte finns ett enda schema, en enda fast punkt i frilanslivet. Det är med skräckblandad förtjusning det här frilanslivet fortgår med höga berg och djupa dalar och ingen kan säga att man inte känner sig levande. Och även om jag i mitt jobb inte har en fast plats så har jag ju alltid mitt kök och handbollshallen…

Nu börjar v44, höstlovet och jag har tänkt att vara lite ledig med killarna. Men innan jag kan ta ledigt ska jag ge mig ut och fotografera för kunds räkning och producera en film och göra ett trendplock för samma kund. Men det står också på schemat att hälsa på familj, sortera bland pressprodukterna och ev måla om en köksö…

Kram T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.