MIN DAG PÅ 3 MINUTER

I tre kvällar har jag fyllt i min bok ‘min dag på 3 minuter’. Det tar mer än 3 minuter att skriva upp allt kan jag tillägga. Dagens goda gärning, saker man är tacksam för, reflektioner, osv är inte saker som jag bara hasplar ur mig. Jag måste tänka och fundera innan jag skriver. Det är inte så dumt att ligga i sängen och bocka av saker som man faktiskt gjort under dagen och saker man har att se fram emot. Jag tror att det är nyttigt för mig och säkert för många andra.  

 Jag snubblade över boken i Fotografiskas butik på Sergelstorg. Dit ska jag tillbaka och botanisera vid tillfälle, det fanns mycket spännande kan jag lova. 
Nu kan jag sova gott, God Natt!

Written By
More from Karin Uggla

PROTEA ON MY MIND

I juni 2009 när vi slog till och gifte oss så ville...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *