VISUALISTERNA

MIN FINASTE KLOCKA

Jag har helt glömt av att visa min favorit fö er. Det är en klocka jag klickade hem ifrån BoomWatches 

Under pressveckan som jag var på träffade jag ett gäng som stod och pratade om detta urgryma koncept som faktiskt går ut på att fu dom kund är designer. På hemsidan väljer du alltså alla delar till klockan och det gör att du kan göra den kombination som passar dig bäst och dom du tycker är snyggast. Armbande till din klocka kan du dessutom utan problem spänna av och byta till en annan variant. Hur coolt? 

Jag ville ha en vårfin klocka så valde silver och en pastelligare blå ton på uret. Tycker den blev så fin! Vad tycker ni? Om ni gillar just min kan ni klicka hem den på BoomWatches

Gillar ni den inte så kan ni designa dig egna favorit, då blir den precis som du önskar. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.