FASHION - TOVE CASTOR

Mina favoriter från Lagerhaus aw15

Jag betar av pressvisningarna en efter en och ett stop vi gjorde var hos Lagerhaus. Där händer det saker, eller rättare sagt, de följer med i den rådande trenden med mer gedigna material och det är därför till hösten mer sobert och mindre lull-lull. Mina favoriter blev karott-underlägget, det avlånga fatet med ornamentskant och anteckningsblocket som peppar.

Allt är inte guld som glimmar, inte mässing heller för den delen, men mässing som metall ser ut att vara den hetaste metallen i höst i sällskap av koppar och rosé. Men jag sätter mina pengar på mässing. 

 

IMG_8301 IMG_8323IMG_8292

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35