MITT SÄLLSKAP I NATTEN

Sedan första gången jag fick prova Acasias nattmask men också övriga av deras produkter så blev jag fast! Hudvård är inget jag vanligtvis skriver om här men jag tänkte att det var dags!

Jag har hela mitt vuxna liv vårdat min hy så gott det går, sprungit på ansiktsbehandlingar och alltid använt både bra rengöring och övriga hudvårdsprodukter flitigt.

När det kommer till sheetmasks, så gillar jag det men blir ibland lite rastlös av att typ behöva ligga still så den inte glider av.

Både Acasias Start me up och Lift me up sheetmask har öglor som du trär över öronen och även ett extra lyft under hakan som gör att du kan knalla omkring med den hemma!

Sen när det kommer till mitt sällskap i natten så är Recoverymasken rena drömmen. En fyllig och härlig formula som man smörjer in sig med i ansikte och på halsen och sover sött i hela natten! Tycker den är underbar och man är så fräsch i hyn på morgonen!

Nu till hösten när det blir svalare och huden torrare så passar 24 h repair cream perfekt till min hy både som dag och nattkräm.

Så…Älsk på Acasia Skincare som också lätt går att köpa på närmaste Apotek, ett pluspoäng till!

Written By
More from Karin Uggla

VISUALISTPODDEN No.30

Vi står i startgroparna inför semester och resor. I det ingår även...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *