VISUALISTERNA

MÖNSTER, VITT & BLEKT

Våren är här! 

Om man tittar ut genom fönstret så kanske inte vädret ger den optimala vårkänslan, men i mitt hjärta, där är det vår! 

Jag vill bära mönster i pastelliga toner , blek marrakech känsla blandat med vitt! Jag vill ha stora solglasögon och lofers ( helst med Maria Montazami tofsar på ) 

Om våren hade varit en perfekt instagram bild vill jag ha ljus bakgrund med klarblå himmel allting annat ska bara vara härligt blekt i grå toner. 

Jag har ju alltid haft en förkärlek till just våren för då åker alla mina tant-plagg fram. Jag vill tro att jag har en ganska klassisk stil men så fort event-inbjudningarna kommer åker blommiga kläderna fram ( min mamma säger alltid: Herregud! ) Men jag älskar det! 

Till sen-våren / tidig sommar vill jag bära högmidjade kostymbyxor som är allt för korta med härligt blommiga & mönstrade skjortor. En böljande trenchcoat som bara flyger med vinden och skor utan strumpor. Som jag längtar! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *