MOODBOARD KIND OF A DAY

Moodboard kind of a day Karin Uggla

Ja idag är det en Moodboard kind of a day. Jag skulle dessutom behöva göra en hel drös med tanke på de uppdrag som ligger på “skrivbordet”. Tyvärr så fungerar jag ju inte så, måste liksom göra en sak i taget. En riktigt dålig egenskap i mitt yrke som ni förstår men jag har en annan egenskap som slår den på fingrarna…det ordnar sig! Jag levererar alltid, sen kan jag inte alltid svara på hur det går till 😉

Med P3 i bakgrunden, grönskan utanför fönstret, sittandes bland tygprover och färgkartor så hittar jag känslan som får ett av mina inredningsprojekt att börja landa på pappret.

Moodboard kind of a day Karin Uggla

Min uppgift i detta uppdrag är att ge kunden en ombonad och personlig sällskapsyta i anknytning till kök och matplats. Återkommer med före och efterbilder när vi kommit så långt.

Nu måste jag fortsätta “pinteresta” för jag ska ju ändå göra en till moodboard i ett annat inredningsuppdrag och planera inför nästa Ugglasfavoriter som ska fotas nu på torsdag! 

Trampar vatten och hoppas att jag flyter 🙂

 

Written By
More from Karin Uggla

FEMME COLLECTION – YAY!

Ett rullande showroom har jag sett förut, alltså en butik på hjul...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *