När färgen är rätt – Satsa på kvalitet!

När trenden svänger åt ditt håll och dina favoritfärger faktiskt finns hos var och varannat varumärke då kan det vara lägga att investera. Mitt absolut största intresse är trender men lika stort är fascinationen av uttryck och stil. Alla som känner mig vet att svart är min färg men att rosa, och då de ljusa pudriga lite smutsiga nyanserna, är en klar favorit. När rosa touchar på hudtoner är de som allra snyggast tycker jag. Just nu är både rosa och nude två av vårens stora färger och då kan det vara på sin plats att satsa på plagg i bättre kvaliteter. För när säsongen är över och hösten gör sig påmind med blått och rostrött då håller dina favoriter fortfarande år efter år om kvaliteten är bra. För personlig stil, det är alltid det ultimata uttrycket och trumfar alla trender när det kommer till att bygga garderob.

Här är några av mina rosa favoriter just nu!

Slip-Ins / Jacka / Kjol / Tröja / Tröja / T-Shirt/Lipgloss/

Bild1

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

MIN BUSINESSVECKA V.11

För ett bra tag sedan drog jag igång ett tema på bloggen...
Read More

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *