VISUALISTERNA

NATURTRENDEN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA

När jag tittar igenom mina bilder från Möbelmässan så är det ganska tydligt vad jag går igång på. Tycker att bilderna nedan sammanfattar det ganska bra. Efter pressfrukosten i tisdags så gick vi i samlad trupp bort till trendutställningen Nature is back for good och där var det såklart natur i kubik! Jag älskar färgerna, materialen, detaljerna och enkelheten.     Emma Olbers tolkade mötesrum och gjorde oss medvetna om hur olika material i möbler påverkar både oss och miljön.Christine Rudolph tolkade Uterum     Susanna Vento tolkade Teatime & Playtime         Gissa om jag längtar efter min Samsas soffa som snart kommer från tapetseraren i naturgarvat skinn från Tärnsjö, tjihooo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *