NEW IN - CLAMTRAY
VISUALISTERNA

NEW IN – CLAMPTRAY

Vissa saker vet man inte att man behöver förrän man ser dom och så är det i detta fall.

 

Clamptray från Navet är absolut en sån produkt som triggar mitt habegär så pass att det inte går att motstå! Nu har jag iof sneglat på den i ca 1år då jag såg den på ett pressevent men inte trillat över den igen fysiskt förrän igår. När vi sågs igen så kickade autopiloten in och jag stoltserade iväg från Designtorget med min  påse.

NEW IN - CLAMTRAY

Nu är den tänkt att sitta på köksbänken eller kanske på matbordet men medan vi väntar på att utbyggnaden blir klar får Clamptray och jag hänga på kontoret å det funkar lika bra!

NEW IN - CLAMTRAY

Tänk att ställa drinktilltugget på den, en liten växt eller bara en fin ljusstake. Användningsområde är oändligt och jag vill redan nu ha fler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *