NU KÖR VI!

Streetstyle Harper's Bazaar

Ska börja med att säga att det känns E N O R M T kul att få vara en del av detta fantastiska team! Samtidigt känns det också som det mest självklara i hela världen.

Jag kanske ska utveckla…

Jag heter Amelie och jobbar som frilansande stylistassistent, bland annat åt Tove och Karin. Förutom att kånka på skyltdockor och casta modeller tillsammans så har vi gått på både mode- och pressvisningar ihop. Calvin har jag också träffat under modeveckorna men Linus “känner” jag bara genom de andra tre filurerna och Mästertestarna på TV3 (älsk!).  Och Metro Mode Festen då, där jag hade glömt att jag och Linus aldrig träffats tidigare och jag stod och pratade med honom ett bra tag om allt och inget tills jag insåg att jag var en total främling och att Linus bara var supertrevlig som inte rakt ut frågade vem i hela fridens namn jag var. Heh. Btw, #awkwardamy kommer med största sannolikhet att bli en följetong…

Annars då? Tidigare har jag varit heltidsassistent åt Niklas Berglind och innan dess var jag på en PR-byrå. Jag har cirkulerat i bloggosfären i över 10 år och skrivit fler ”Hello world”-inlägg än jag vill erkänna men har ändå ingen aning om vad jag ska skriva i detta första inlägg mer än att:

Nu kör vi!

Written By
More from Amelie Lund

NU KÖR VI!

Ska börja med att säga att det känns E N O R...
Read More

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *