NYÅRSPRESENT – EN RIKTIG KLASSIKER

Samsas soffa Carl Malmsten

Det brukar ju heta att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge… Jag har väntat sedan september 2015 och idag är dagen då jag “får” min nyårspresent och det är en riktig klassiker. Min Samsas soffa från Carl Malmsten har äntligen fått ny kostym och inte vilken som helst utan den är numer klädd i naturskinn från Tärnsjö Garveri

Soffan i sitt lite sorgliga skick (som jag fick av en vän) landade i Mats Sömmares verkstad, en kund till mig som jag tidigare hjälpt då han anlitade mig för ombyggnaden av hans hus. Han blåste ut hela huset och vi ritade en ny planlösning med nytt kök, sovrum, badrum och vardagsrum.

Mats syr allt från båtdynor till kapell och möbler. Han har haft fullt upp och jag har inte haft någon brådska med soffan då vi ändå skulle renovera vårt hus. Men nu är den alltså klar och hyrbilen är bokad för hämtning!

Gillar verkligen bilden han skickade till mig dagen innan Nyårsafton, vilken härlig hälsning!

Samsas soffa Carl Malmsten

En riktig möbelklassiker som nu ska få flytta in i Holken, välkommen kära du!

Written By
More from Karin Uggla

BACK IN BUSINESS

Då var man tillbaka till jobbet med huvudet före! (började med att...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *