PODCAST NO2 – UTE NU

Nu är Visualisternas podcast Att leva på kreativitet No2 ute i etern. (Ni hittar den också i er Postcast-app som du alldeles säkert har i mobilen) I detta avsnitt avhandlar vi bl.a. vikten av en utbildning och varför vi tycker det är viktigt. Vi är tillbaka på “brottsplatsen” där vi först möttes för första gången och där vår gemensamma kreativa resa startade för fyra år sedan. Vi gör också vårt bästa för att inte babbla i munnen på varandra under inspelningen, det gick nästan…

Tove berättar om en av modeflugorna just nu på Instagram och hur hon förvaltar sina utbildningar. Hon tipsar också om serum med C-vitamin som är den mest verkningsfulla substansen om Ni är ute efter en fin lyster i hyn. Det finns flera härliga på marknaden men en budgetfavorit hittar Ni från finska Lumene.

Lumene serum

Karin avslöjar varför hon nu vill byta ut nästan alla möbler hemma och tipsar om en riktigt bra restaurang i Stockholm ifall man gillar råbiff. Hon väntar också på leverans av sitt senaste möbelinköp från Domo Design.

Domo Design

Vitt sideboard från svenska möbelföretaget Domo Design (Design Of My Own) Den perfekta möbeln där du kan ställa dina allra finaste saker! 

I nästa avsnitt kommer vi att berätta om hur en dag i frilandslivet kan se ut, tune in!

 

 

Written By
More from Visualisterna

PODD NO4 – UTE NU

Nu ligger Visualisternas senaste podcast No4 i en spelare nära dig! Vi...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *