Redaktionell policy

Pressutskick och produktprover som skickas till Visualisterna garanteras inte att bli omnämnda. Vi väljer ut produkter och skriver endast om det som intresserar oss eller det vi tror kan intressera våra läsare. Viktigt att poängtera är att våra omdömen inte påverkas av avsändaren. Alla åsikter är våra egna och går inte att köpas. Vi tar er med in i vår värld.

Pressprover

Produktprover och pressutskick är självklart i många fall en förutsättning för att vi ska kunna hålla oss uppdaterade inom om det senaste. Om Ni vill skicka prover till oss är det välkommet och Ni hittar aktuell adress till vardera skribent i menyraden. I vanliga fall tar vi dock inte emot produkter som ersättning för ett inlägg. Om produkterna ska ses som en ersättning eller om vi får betalt för ett inlägg i pengar annonsmärks inlägget med ”i samarbete med” eller liknande. Gåvor utan förbehåll ger inga intäkter och är därmed inte reklam. Om inlägg innehåller Köplänkar anges det längst ner i inlägget. Har du några frågor eller funderingar?

Annonsera på Visualisterna.se

Vill du annonsera på Visualisterna? Mejla oss på info@tovecastor.se eller karin@karinuggla.se för mer information. Vi är båda momsregistrerade och godkända för F-skatt.