VISUALISTERNA

PRESENT TILL MORSDAG

Ja vi vet väl alla att det är dags att fira morsdag här i Sverige nu på söndag. 

Vi firar med att ta med min mamma på B:s terminsavslutning på dansen. Efter det så äter vi middag (råbiff skulle jag gissa) på den nya altanen som byggs klart nu i veckan. 

Min lilla mamma på 73år har hjälpt oss så mycket att färdigställa målningen av huset innan altanen skulle komma på plats. Som tack och för visad uppskattning köpte jag henne den mest klassiska av presenter. En Alvar Aalto vas

Har inte din mamma en redan så tycker jag att det är dags. Jag fick min av min mamma för länge sedan och B kommer också att få en när det väl är dags! (måste tillägga att mamma tidigare har haft en som hon gav bort och längtat efter en ny)

Aaltovasen har alltid varit min favorit och kommer så förbli! Enkelheten och formen gör att alla blommor som man sätter i den kommer till sin rätt. Den är dessutom fin att titta på även när den är tom.

Men nästkommande morsdagar så räcker det ju gott med att köpa några fina blommor till vasen!

Du kan alltid börja med att ge henne en bricka från Navet som hon sen kan ställa vasen på!

Vad jag önskar mig till morsdag? 


En Bläckfiskljusstske fortfarande…eller en Grasshopper från Gubi, nya utemöbler till altanen…eller bara en fin teckning ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.