VISUALISTERNA

PRESS BY CALVIN

Tove Castor är snabb! Hon upplever, dokumenterar och postar! Jag är något efter och därför får ni lite bilder ifrån pressveckan först idag. Jag gick en utav tre dagar möjliga pga omständigheter ( läs: tog mig inte ur sängen efter min födelsedag. ) 

Min dag började på Starstudio PR där det böjds på helt underbar frukost och möjlighet till att träffa både smyckesdesigners och samtidigt frossa i hudvård, makeup och dofter. 

Sedan bar det av till Vass PR , RMPR , Presskontakterna, Mildh och någon till. 

Informationen man fick under dagen är guld värd! Man ligger i framkant och hinner testa en hel del nyheter inför hösten. Här kommer lite inspo bilder jag smattrande av. 

En utav favoriterna för mig var absolut Lexington som gör en kollektion som faktiskt överraskar och lockar. Hela upphängda raden var fyllt utav ”must have’s” ! Håll utkik!!

Dessa favoriter ovan kommer jag försöka få mina vänninor att investera i. Att shoppa vackra saker är alltid en investering ( förutom för min vännina Sandra Bodin, som investerat färdigt! ) Ni andra: Lägg dessa bilder i inspo-mappen. 

Smycken ifrån fantastiska Emma Israelsson känns alltid superhett & rätt! 

Caroline Svedbom är supertrevlig, supersnygg och superbegåvad ( hur ofta prickar man allt? ) Hennes smycken passar till dig som ska på bal, superball fest, finmiddag eller bara har en enkel outfit som inte poppar. Helt enkelt: Hennes design fungerar jämt!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.