LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PRESSDAGARNA DAG 1

Så då var första dagen av tre pressdagar till sin enda. 20″ steg, ett par mil till fots och en hel del intryck som ska landa i kroppen. Den här pressvändan är det en hel del fokus på inredning men med en del inslag av mode och skönhet som tex Lexington, KappAhl, EmmaS och Ceannis.

Här är ett axplock av vad jag föll för igår:

Konst från xxxx och lampan (som jag redan är djupt förälskad i sedan Formex) från Konsthantverk.

 

Inspirerande sten, keramik och glas från bla Mattias Stenberg hos Grand Realtions och pralin från Jonathan Adler tillsammans med mustiga textilier och & från Cirkuslampan.

 

 

Emma Hamberg och EmmaS lanserade sin nya doft, Barrow Street. Barrow Street som var Emma´s hemadress i New York har varit inspirationen och fått ge doften sitt namn.

 

 

Nya fototryck var nytt på inredningssidan (tillsammans med rostrött och marinblått) hos Lexington och här tittade jag också närmare på två favoriter från visningen de hade på Fashion Week i januari, den svarta kavajen och de svarta skinnbyxorna.

 

IMG_2016

 

Vi bekantade oss med Kasthall. Mattorna från Kinna med historik, design och kvalitet på hög nivå. Min favorit är den smutsrosa och på alla Kasthalls mattor kan man se både vem som designat, vem som tuftat/vävt mattan och när den är gjord.

 

kasthall

 

Mycket smått och gott. De rosa små bakelserna från Wienerkonditoriet är en klar favorit. Vit choklad och rabarber som ett litet bröst.

 

PRESSDAGARNA DAG 1

 

Ceannis visade flera nyheter, och det fanns mycket nytt. Tex den här quiltade make up väskan som står på en fot av mässing.

 

lexington

 

Bemz, ni vet företaget som tar fram överdrag till IKEA´s möbler fast i designertyger (och alla andra kulörer/mönster/nyanser som ni kan tänka er) presenterade vinnaren i Bemz Design Award 2016.

 

IMG_2023

IMG_2026

 

Det är ett axplock av dag 1. Dag två väntar en del mode och en massa accessoarer och skor tillsammans med Åhlens, Rusta, KappAhl, Royal Design, Hemtex och en hel del mera inredning från flertalet designers och varumärken.

På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *