PRESSVECKA AW16 I BILDBOMBSFORMAT

Förra veckan så var det pressvecka och presskontoren bjöd in journalister, stylister och bloggare m.m för att visa upp hösten AW16.   Jag besökte några ställen och detta fångade mitt intresse och fastnade i min kamera. Polhem PR Karin Uggla  Tres PR Karin Uggla  Steve Madden Karin Uggla Thomas Hägg Karin Uggla  Tres PR Karin Uggla    de Buyer Karin Uggla Källemo Karin Uggla     Geelmuyden Keise Karin Uggla  The PR Agency Karin Uggla  House of Rym Karin Uggla      Ferm Livng Karin UgglaMan kan se att guld och mässingsdetaljer lever kvar även till hösten. Färgskalan känns dämpad med mycket skogsgrönt, grått, svart och lejongult. Jag kan också konstatera att Ugglan verkar gilla guldskor 🙂 Nu kallar mitt andra inte så glamorösa liv på mig då vi har städdag i området! 

Written By
More from Karin Uggla

Pray for Paris

   Bild från Jean Jullien Det finns inga ord, ta hand om varandra...
Read More

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *