PUDERROSA VÄGGAR OCH VITT GOLV

Sitter just nu i tuffa förhandlingar med min man gällande väggfärg till vårt nya fina vardagsrum. Man kan ju tro att jag bara bestämmer vad det ska bli för färg här hemma men så är inte fallet tyvärr…

Jag är inne på puderrosa väggar och vitt golv och jag vet att det kommer att bli så snyggt. Kolla bara här, Deco Pink från Jotuns senaste färgkarta!

img_5768Pressbild från Jotun

Han däremot vill ha vita väggar, ett snyggt och säkert kort förstås. 

ROSA VÄGGAR OCH VITT GOLVInspirationsbild från Pinterest

Vi har också ca. 15l Lunar Grey från Alcro hemma som jag tjuvstartat med i arbetsrummet…

ROSA VÄGGAR OCH VITT GOLVInspirationsbild från Pinterest

Nå, vem tror ni får rätt? Vilken färg hade du valt?

Snälla hjälp mig att övertyga honom! 🙂

Written By
More from Karin Uggla

Fräknar

Vi har börjat med en liten lek som jag måste få tipsa...
Read More

5 Comments

  • Min man har gått med på rosa i tre rum i vårt kommande hus. Korall i sovrummet (min favoritfärg, icke förhandlingsbart) Acne-rosa i köket (perfekt krock med greige luckor) samt “är det ljusrosa eller beige” i vardagsrummet. Den kanske din man kan gå med på?

    • Bra idé där, lite mer åt beigehållet (nude) tror jag han kan gå på! Å vilken bra smak du har, älskar också korall och fin man också som går med på dina färgval. Jag får bearbeta min lite till men snart så 😉

  • Jag röstar på vita eller superljusa grå väggar och rosa nyanser alt. roséguld i inredningsdetaljerna som typ alla metallampor som fortfarande är så trendiga och dom rosa tonerna i kuddfodral (gärna fuskpälsvarianten eller rosorna som är sydda utanpå kudden 😉 ). Hoppas såklart att ni båda går nöjda ur förhandlingarna, fniss!

    😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *