RIMOWA – EN KLASSIKER

Snälla någon ge mig en resväskegarederob. Jag vill vara kittad till tänderna med Rimowa tack! 

För flera år sedan började jag spana in dessa godingar men den första aluminiumresväskan med räfflor kom till redan år 1950. Ok, jag är lite sen…

Om jag får välja så pratar vi såklart om den klassiska aluminiumväskan Topas. Beautiboxen kan vi skippa men en kabinväska och en vanlig stor resväska skulle funka finfint till vår resa i sommar. Eller varför inte byta ut dramaten och rulla omkring med frilanskontoret i en cabinbag istället, gärna för mig!

Nu föll det sig faktiskt så att min man som reser ganska mycket i tjänsten nyligen fyllt år och då köpte jag honom en liten kabinväska. Jag hittade den begagnad på nätet och slog till. Det är det som är tjusningen med just Rimowa att väskorna är finare begagnade. Se bara till att kolla alla lås, handtag, foder och hjul innan du köper! 

RIMOWA - EN KLASSIKER Karin UgglaRIMOWA - EN KLASSIKER Karin Uggla Nu har vi båda fått mersmak såklart! Jag kan kanske tänka mig att bryta mönstret och skaffa mig en Limbo och låta maken fortsätta på Topas…

RIMOWA - EN KLASSIKER Karin UgglaTopas & Limbo
Önska sig kan man ju alltid göra 🙂

Written By
More from Karin Uggla

Svala lakan

Vill du hoppa i säng med Prinsen så finns möjligheten nu!  Designsamarbetet...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *