VISUALISTERNA

RINGKON SOM HÅLLER KOLL

I samarbete med Designtorget har jag fått hem deras senaste designpryl. En liten fin ringkon i glaserad keramik som håller koll på just mina ringar.

Det är ju så att jag tänkt på detta problem som faktiskt uppstår när man tar av sig ringarna på olika platser i hemmet. Det är en liten obehagskänsla att inte riktigt ha koll på dem när de inte sitter på fingret.

Jag tar av dem i köket när jag lagar mat som ska hanteras direkt med händerna både av hygieniska själ men också för att jag tycker det är bekvämare. Jag sover inte heller med mina ringar på så varje kväll lägger jag ifrån mig dom.

Här hemma har jag förstås ställen där jag medvetet lägger ifrån mig dem så jag vet vart de är, men att trava dem på en keramikkon gör jag ju mycket hellre!

Jag kanske t.o.m tar med mig en ringkon på nästa resa för det är just på nya ställen det kan bli förvirrat!

Designern bakom ringkonen heter Amanda Tunved. Hon tillverkar dessa sötingar hemma i sin lägenhet i liten skala och varje kon är såklart unik. Hennes kollektion finns att köpa i Designtorgets fysiska butiker men också HÄR

En perfekt bröllopsgåva eller kanske studentpresent om du frågar mig. Varför inte leverera frieriet med förlovningsringen på en ringkon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.