SAMMA KVÄLL I VECKAN

Samma kväll som Blossa fast ett par kvarter bort hade vi nöjet att få kramas med Mia Parnevik och klämma och känna på hennes nylanserade pyjamas. Redan i somras (när vi var på det här eventet) viskade Mia att hon under hösten skulle släppa en pyjamas i samarbete med Ellos och nu är den här. 

Så härligt, sprudlande, varmt och glatt event. Pyjamaserna var superfina och de två viner, Red by Parnevik och White by Parnevik, som de passade på att lansera samma dag var också goda. I allafall det vita, jag håller mig alltid långt bort från röda viner för vi passar helt enkelt inte ihop rött vin och jag. 

Det var inte bara roligt att träffa Mia igen, vi träffade också på flera andra bekanta ansikten. Just det här eventet hade en gästlista som inte var lik många andra lanseringar. Alla från Johan Lindeberg, via Mia och Peg ner till mig var på plats. Jag träffade tex en klubbkamrat från Gävle Ryttarsällskap, en fd kund, nya och gamla vänner och man kan väl sammanfatta det med att  folk i branschen rör på sig mellan företagen…

Peg Parnevik var såklart på plats men det var ju också hela produktionsteamet för Parneviks

Floridavibbar på Mias logga

Snygga etiketter, White såg likadan ut.

Jag skulle inte ha något emot att strosa runt i den hör svartingen hela vintern. Självklart finns också en kort skjorta men jag tänker att den långa är extra ??

Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

KLÄNNING TILL NYÅR

A wrap var mitt val av klänning till nyår. Som jag letade...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *