SNAPSHOTS

Godmorgon lördag! Idag när jag vaknade upp var det två veckor sedan flyttlasset till nya lägenheten gick från Södermalm. Igår lämnade jag nycklarna till gamla lägenheten och nu är det verkligen i Tyresö vi bor. Känns så himla skönt och helt rätt!

Verkligheten har ju varit den att man jobbar och har inte flera lediga dagar att fixa ordning i nya lägenheten. Men jag har försökt hittat ork efter och innan jobbet.

Mellan köksfönstret och kylskåpet var det en döyta som var helt onödig. Varför inte köra köket längs hela väggen när man bygger en lägenhet från scratch kan man tycka. Dit fick två industriskåp flytta in bredvid varandra som vi agerar extra skafferi.

Första middagen i lägenheten.

Ikea har serien OMAR med stapelbara trådhyllor som passade bra längs ena väggen i köket. Vi älskar ju det italienska arbetsköket och vill gärna ha det som tema i köket. Vi köpte två breda hyllor som vi staplade på varandra, och ett vinställ staplat uppe på en mindre hylla bredvid. Mer bilder på helheten kommer!

Mutti’s tomatsåser är det finaste som finns.

Citroner och tulpaner i köket. Älskar ljuset i denna lägenheten!

Detaljer på vardagsrumsbordet.

Eftersom vi saknar bil passade jag på att köpa en kruka dagen innan flyttdagen. Alldeles för tung och stor för att släpa kommunalt. Tanken är ett stort träd i vardagsrummet, men sålänge fick lite blad ta plats.

More from Calvin och Linus

VARDAGSDUKNING I GRÅTON

Igår kom Calvins väninna till Stockholm för att stanna över helgen. Jag...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *