Sol i sinne

För några veckor sedan så var det dags för plåtning, plock och styling av nästakommande nummer av Täby Danderyd Magasin. Jag var lite sent ute med att både hitta location (plats att fota på) och plocket från butikerna så jag hade den där “kniven på strupen känslan” som infinner sig allt som oftast. Jag skulle dessutom agera både stylist och fotograf för Ugglasfavoriter så jag tog hjälp av min vapendragare och visualistkollega Tove. Jag hade kollat väderleken noga och fram till 12 så skulle det vara fint. Smart drag av mig att välja utetema i april…det fick bli barrskog helt enkelt!

  Jag ringde t.om farbror polisen och frågade snällt om vi fick parkera på gångvägen nedanför skogsgläntan mellan 9-11 för att vi hade så mycket att bära och ont om tid. Motvilligt så skulle jag få göra det under eget ansvar, tack!

Sen sprang vi omkring i två tre timmar och kånkade, packade upp, fotade, flyttade runt, kollade, la till, drog ifrån, ändrade och ångrade och så höll det på. 

 

Ugglasfavoriter in action
 
11.30 knäppte vi sista bilden så vi hann klart innan regnet kom men frös häckarna av oss det gjorde vi långt innan. 

Hoppas att jag iaf kan bjuda läsarna på en härlig inspirationssida med sommarfeeling fast vi inte fick känna av den!

Senaste numret kan du läsa om här!

Written By
More from Karin Uggla

Snapshots

Här kommer snapshots från våran underbara helg i Värmland!
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *