VISUALISTERNA

STILLEBEN MY WORLD OF SHAPES

Post Formex depression eller är det skönt att det är över?

Ja den frågan kan man ställa sig. När vi fick frågan om vi kunde vara med att formge och utforma en workshop på kommande Formex tvekade vi inte en sekund. Det här var vårt uppdrag och passade så bra in i vår verksamhet, hur vi jobbar och med vad vi vill jobba. Inom Visualisterna tar vi oss an flertalet olika uppdrag och just detta lyckades toucha på flera olika beröringspunkter. Här fanns setdesign, kreativt skapande, temabyggande, trend, kontakt med varumärken och en möjlighet att kombinera detta med sociala medier. Ett uppdrag right up our alley!

Vi ställer oss inte alls bakom utrycket Be careful what you wish for för det var just det här vi önskade oss för ett halvår sedan när vi satte upp mål inför de fem nästkommande åren. Denna gången gick det fortare…och det var roligare än vi kunnat föreställa oss.

Tack alla ni som kom och stylade stilleben med oss och ett stort tack till alla utställare för ert förtroende och för att ni lånade ut era produkter till oss. Vi hoppas att ni nu är fyllda av färg, form och inspiration i väntan på våren!

 

…vi hade svårt att hålla fingrarna i styr så ett och annat stilleben stylade vi själva under de fyra mässdagarna, även om tiden var knapp. Styled by Visualisterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *