VISUALISTERNA

STOCKHOLMS NYA OAS – URBAN ESCAPE

Nu när våren kommer med full kraft så passar Stockholms nya oas – Urban Escape på att öppna upp mitt i city!

Vid Brunkebergstorg i anknytning till Gallerian mellan Hamngatan och Regeringsgatan växer kvarteret fram med inte mindre är 13 nya restauranger och barer, två nya hotell samt en takrestaurang som heter duga!

At Six är ett regelrätt lyxhotell som bjuder på en högklassig konst och designupplevelse tolkad av Universal Design Studio.

I entrétrappan vaktar Mar av konstnären Jaume Plensa.

Här kan du välja bland 343 hotellrum varav ca 40 olika sviter, dela på en punch bowl i den 14m långa cocktailbaren eller lyssna på vinyl i Listening Lounge. 

Vägg i vägg med At Six ligger coola hotellet Hobo, en kreativ mötesplats som innefattar allt från arbetsplatser, pop-up yta, cafeér , barer, restaurang och såklart 200 rum + 1 svit. 

Bakom designen på Hobo står Studio Aisslinger där urbanism, funktionalism och modern design tillsammans med lokala samarbeten möts i en härlig mix. 

 

Kolla in den snygga bardisken på plan två.

Varenda liten detalj på Hobo är noga utvald och har sin plats.

Som pricken över i:et breder restaurangen TAK ut sig på 10:e och 11:e våningen och bjuder på en fantastisk utsikt för 430 gäster. 

Förutom att dinera i en snäckformad matgrupp serveras det även enklare snacks i bardelen med direktanslutning till den galet härliga terassen. Här står Wingårds Arkitekter för inredningen som speglar det svensk-japanska köket med Frida Ronge i spetsen. 

I anslutning till takterassen byggs det även tre broar till de kringliggande fastigheterna i kvarteret. Här kommer man totalt kunna njuta av inte mindre än 2500kvm grönt tak med 360 graders utsikt över Stockholm. Så välkommet!

 
Mannen, myten legenden Petter A Stordalen och hans hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts är det som står bakom Stockholms nya oas som vi nu äntligen får njuta av!

Hur du bokar rum och annan information kring Urban Escape hittar du Här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.