SUMMER HANGOVER

Det har varit lite tyst från mig här ett tag och jag kan inte riktigt komma på någon bra anledning till varför, mer än att sommaren bara flugit förbi. Hade vi ens någon sommar? Gick igenom bilderna i min kamera för att se vad jag egentligen haft för mig de senaste månaderna så här kommer en sammanfattning med mina bästa sommarminnen -17.

KONSERTER

sommarminnen - sum 41

Det har blivit en hel del konserter i sommar. Jag såg visserligen framemot att se Blink 182 på Gröna Lund men när de ställde in sin spelning och ersattes av Sum 41 så var lyckan t-o-t-a-l. Praktexempel på tur i oturen när den är som bäst.

OCH ÄNNU FLER KONSERTER

sommarminnen - little mix, 5 seconds of summer, frej, joy, the magnettes

Hann även med att se bland annat Little Mix, 5 Seconds of Summer, Frej Larsson (och Joy!!) samt The Magnettes. Både gamla och nya favoriter, alla fantastiska live och alla i lila toner.

För några år sedan tyckte jag inte alls om att gå på konserter men så såg jag Thomas Stenström live med en kompis, utan att ha hört en enda låt med honom tidigare, och så plötsligt förstod jag..! Resten är historia, som man säger.

POKÉNADER vs PROMENADER

sommarminnen - pokénader & promenaderDet kommer nog inte som en överraskning för någon att det har blivit en hel del Pokénader för min del, men jag har även varit ute och njutit av världen utan AR. Tog en titt i hälsoappen på telefonen nu och såg att jag hade gått 16,5 km en dag?! Helt galet, speciellt med tanke på att jag hatar att vara utomhus egentligen.

EVENT

sommarminnen - nause releasefestNär det kommer till event var Warners releasefest för Nause’s låt “Summer Hangover” lätt bäst. Det var blå himmel, underbara människor och skön musik på en mysig innergård pimpad av självaste Linus. Kändisspanade bland annat Benjamin Ingrosso, Roshana Hoss (som jag hejade på i Idol 2011 men nu är mer känd som eventfixare), supergulliga Lina från Makeup by Lina och så självklart Nause-killarna som stod för musiken.

JOBB

sommarminnen - formexFormex (vars lokaler jag annars bara känner till pga SciFi mässan…) var helt klart sommarens bästa arbetsplats. Tove hade fått i uppdrag att rodda ihop “Curated Trends” – en installation om inredningstrendernas motsvarigheter i modebilden – och jag fick hjälpa till! Det kändes nästan som att vara med i The Rachel Zoe Project när vi besökte Edblads monter och fick möjlighet att plocka smycken till dockorna. Barndomsdröm deluxe.

ÖVRIGT

I övrigt har jag varit en vända till Skåne och hälsat på vänner, med en avstickare till Ullared, samt varit med och startat en chattgrupp som i skrivande stund består av 400+ PoGO-spelare i Västerort. Inte helt illa ändå?

 

Written By
More from Amelie Lund

VÄGEN TILL MODEBRANSCHEN

En vanlig fråga är hur man får in en fot i modebranschen...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *