TÄVLING

TÄVLING – VINN HIGHLIGHTER, CONCEALER OCH BRYNPENNA FRÅN VIVA LA DIVA 

Det finns två trender inom skönhet som jag just nu vurmar extra mycket för och det är skimmer och bryn. Därför tänkte vi att vi ska börja veckan med en tävling. I potten ligger två kit, identiskt innehåll men med två olika färgställningar från Viva La Diva. Är du Pink Silver eller Varm gold?

Båda paketen innehåller:

 • 1 st Highlighter i två nyanser
 • 1 st Brynpenna med filtspets för riktigt bra precision
 • 1 st Concealer

Tävlar gör du genom att i kommentarsfältet berätta vilket av paketen du hoppas på att vinna och vem av dina vänner som du skulle ge det andra paketet till. Precis! Vi kommer ha två lyckliga vinnare i den här tävlingen.

 

Tävlingen avslutas Lördagen den 4/3 23.59 – Lycka till!!

Ps.Självklart kan ni båda vara med och tävla och hoppas på att vinna åt varandra!

 

Tillsammans med It will be the highlight of today Highlighter Pink Silver kommer, Make it all better Concealer i nyansen Ivory och Create more brows Eye Brow Fineliner i nyansen Sombra.

—————-

Tillsammans med It will be the highlight of today Highlighter Varm Gold kommer, Make it all better Concealer i nyansen Warm och Create more brows Eye Brow Fineliner i nyansen Mitad.

 

ev. vinstskatt betalas av vinnaren

5 kommentarer

 • Profilbild

  Annika Rådlund

  Det här vill jag jättegärna vinna till min snälla syster som fyller år 7 mars. Hon är en riktig skönhet och skulle vara så fin i Pink Silver. Själv är jag lite mörkare och skulle gärna prova Warm Gold.

 • Profilbild

  Paola

  Min snart 17-åriga dotter är väldigt Pink Silver, och hon skulle säkert säga att jag är Warm Gold. Men själv har jag ingen vidare koll, haha! Och är jag nu inte det, skulle hon få ge det kitet till någon kompis som skulle bli lika lycklig som hon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *