TEKNIKENS UNDER – NOOOOT!

Snacka om att man blir handikappad när telefonen kollapsar och man tappar inloggningar till nästan alla appar… Jag har dessutom slarvat bort min usb-sladd till datorn så ett nytt BankId går inte heller att fixa just nu. Alltså jag blir tokig! 

Gillar inte heller att blogga från datorn utan föredrar appen, vilket inte fungerar nu då den inte hittar mitt nya konto. Jag tror jag ger upp…

Det ska bara funka, gör det inte det så blir jag helt galen – på riktigt!

 

Ok, ska försöka samla mig och kliva in i duschen för att snart bege mig in till stan och möta upp Tove och Calvin för att besöka ett par presskontor. Sen ska jag ha ett spännande möte på GT30. Det får bli räddningen på denna soliga men struliga tisdag!

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Karin Uggla

MIN FINA LUMIX

Tänk att man kan sakna en pryl så mycket! Min fina Lumix...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *