VISUALISTERNA

THE RITUAL OF YALDA

Out&About

Det blir en hel del event och glam mellan allt målande och damm och förra veckan var vi bjudna på fest av Rituals och Assefa. 

 

Joakim Lang och Visualisterna Karin Uggla och Tove Castor

Eventet ägde rum i Studio Waltz magiska råa tegelbyggnad i Frihamnen. 

Att få ta del av alla nyheter och upplevelser blir ännu bättre i gott sällskap. Vi hade sällskap av Linda aka @Lindaloopis och Johanna aka @modemamma.

Teamet från Rituals berättade om den nya limiterade ritualen The Ritual of Yalda. En ritual om att umgås, äta tillsammans och fira tillsammans och ritual som infaller under december månad.

 

 

En del i den limiterade serien är det magiska massageljuset i keramikkoppen. Låt ljuset stå och brinna någon timme och när det sedan börjat svalna något droppar du den varma oljan i händerna och använder den vid massage. Allt för att vi bör röra vid varandra oftare för det är något vi mår väldigt bra av!

 

 

Hanna Bergroth passar på att få en handmassage!

 

På borden fanns också små lappar som tillhör Yaldaritualen. På de små lapparna skriver man en önskning som man sedan tänder eld på i det lilla kärlet. Våra önskningar skickades då vidare upp med röken så nu är det bara att vänta!

 

 

Med oss hem fick vi den limiterade presentboxen som innehåller Rituals magiska dushskum, en bodylotion och doftljuset som alla bär doften av The Ritual of Yalda!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *