TRENDEN ÄR DÖD

Trenden är död. Igår på Stora Trenddagen 2017 blev vi varse att begreppet trend är på väg utför. Ganska skönt på sätt och vis om man ska se det på ett positivt sätt där vi alla väljer vår egen stil och går vår egen väg.

WASTE

Det ska bli spännande att höra om TrendStefan som med sitt team Trends & Friends  står bakom denna dag fylld med trendseminarium iochmed denna upptäckt kommer att byta namn…

Såklart finns det fortfarande nya spännande influenser/trender därute att inspireras av och som till viss del kommer att påverka oss.

WASTE

Den viktigaste och största trenden som nämndes är Waste. Vi blir mer och mer klimatsmarta, vi börjar sakta men säkert förstå att vi alla måste ta i för att det inte ska gå åt pipan. Bra där!

Återvinning och återbruk borde egentligen inte ens vara med som en “kategori” i detta sammanhang utan det ska vara en självklarhet. Hoppas verkligen att vi landar där snart och att den trenden dör och bara förblir en självklarhet. Sålänge får vi applodera och lyfta de som tar fram och designar bord av kaffesump och hyllkonsoller av gamla kylskåp mm. Heja heja!

Written By
More from Karin Uggla

FlipFlops

Nu har jag växlat ner och bara njuter av tillvaron. Man rör...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *