TULPANENS DAG

Utan att skämmas har jag strosat runt i hemma idag i värmen av en brasa. Ibland behöver man få fokusera på allt det där som inte blir gjort och Oj vad mycket man får gjort när man kan disponera tiden som man själv vill och behöver. Jag har förutom att rumsterar om på kontoret också passat på att fixa med visualisterna.se, allt det där som händer bakom som Ni inte ser. Det finns en hel del som vi kan göra själva även om vi ibland måste ta in hjälp. Btw så har vi slagit rekord de senaste veckorna. TACK! Det är så himla pepp att se att vi blir fler och fler. 

Jag passar på att fira Tulpanens Dag och lovar mig själv att färska blommor ska vara ett måste varje vecka även i år, det är bra för arbetsmoralen och feelgood-kontot och blir lätt tårögd när jag tänker på att min lilla kille fyllde 15 år igår. Vart har tiden tagit vägen – Vi måste ta tillvara på varje dag!!

 

stylist tove castor visualisterna

 

Förresten så köpte jag en ny vas i måndags när jag och Karin besökte Täby Centrum. En stor glasvas (mkt lik en guldfiskskål) från H&M Home och de fantastiska kopparna kommer från Rörstrand. Det är Åsa Lindström som gjort dem och eftersom det är ett snapsglas använder jag den till Ingefärsshotsen. Tyvärr har vi bara tre men längtar efter fler så ser ni några – Hojta till!

 

tulpanens dag rosa tulpaner klotvas

 

Written By
More from Tove Castor

OÄNDLIGHET – OJ VA GRÖNT DET BLEV

Oj Va grönt det blev. Det är precis det jag älskar med...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *