VISUALISTERNA

VECKA 6

Söndagen är här och vecka 6 börjar lida mot sitt slut. Trots att februari-deppen är total och brutal, känns det som vi verkligen hunnit med en massa denna veckan.

I måndags gick alla vi Visualister på Årets Rum Gala, i torsdags möttes vi alla upp på nytt för event på Kartells flagship store och i fredags var jag och Calvin på Absolute Love-fest hos Warner Music. Warner Music bjöd in till ett härligt event i temat kärlek inför alla hjärtans dag som är nu på tisdag. Det blev en perfekt fredagskväll med bubbel och grymma liveuppträdanden från bland annat Paul Rey.

Förutom att jag spenderat hela helgen med att jobba kom dessutom Calvins mamma på besök igår. Calvin briljerade som vanligt i köket och gjorde godaste smörgåstårtan som vi avnjöt framför Melodifestivalen igår kväll. Det var så härligt att vi tre bara hängde hemma!

På dagens agenda står inget annat än att njuta av vårsolen och det i sällskap av Calvin och hans mamma.  Jag måste säga att jag sammanfattningsvis haft en vecka med bästa blandningen av både kvällsnöjen och hemmamys. Jag hoppas att ni alla får en fantastisk söndag!

Fullkomligt älskar att Calvins mamma har som tradition att alltid komma med snittblommor. Jag borde börja jobba på att få in tekniken hur man binder buketter, men övning ger färdighet tänker jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.