TÄVLING

Vi har två lyckliga vinnare!

IMG_7692-0.png

Grattis Anna till vinsten av kuddfodralet NewYork och Grattis Carl till vinsten av kuddfodralet Cape Town från Elce Stockholm.

De vinnande motiveringarna:

Drömmer om att göra höstfint i soffan. Nya kuddar är ett enkelt och smidigt sätt att förnya och lyfta vardagsrummet utan för stor ansträngning. Drömmen om att besöka N.Y finns där, har inte lyckats uppfylla denna önskan och dröm ännu, men vet att jag kommer ta mig dit om inte allt för lång tid. Med dessa kuddar kan jag drömma mig bort lite till…….

Har ”fått/ärvt” en grå bäddsoffa till min lägenhet i Skellefteå. Skulle behöva någon cool kudde i den!

Vi kontaktar Er på de mailadresser som ni angett. Hoppas att ni kommer att trivas tillsammans med de nya kuddarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.