VISUALISTERNA

VI TÄNDER ETT LJUS FÖR STOCKHOLM

Vi vaknar upp till en fruktansvärd dag i Sveriges huvudstad denna morgon. Igår såg ut som vilken vanlig fredag som helst med glada människor som strosade runt i vårvädret redo för helgen. Helt plötsligt utbringar kaos och vi är nu ännu ett land som drabbats av terrorn.

Idag har jag och Calvin en lång lördagsmorgon framför teven där vi följer dom senaste nyheterna om händelsen. Det är fortfarande svårt att ta in och förstå vad som verkligen har hänt. Vi tänder ljus för alla dom familjer som drabbats och skänker en tanke till alla dom som blev tvungna att uppleva detta fruktansvärda dåd. Jag är tacksam att min pojkvän kom till mig på jobbet och satt med mig tills jag slutade igår.

Idag ger vi kärlek till våra nära och kära mer än någonsin och är tacksamma för vad vi har. Är så stolt över alla stockholmare som öppnat upp sina hem för dom drabbade, erbjudit mat, sovplats, skjuts och ett lyssnande öra. 

Kärlek övervinner allt, glöm aldrig det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.