TÄVLING

Vinn accessoarer från Indiska på Visualisterna.se

Var med och tävla hos oss på visualisterna.se. Vi firar att det är sommar och lägger därför upp en ny tävling varje vecka. 

Den här veckan kan ni vinna accessoarer med en grafisk touch från INDISKA. 

 

P1000626 - version 2

 

INDISKA är en svensk familjeägd butikskedja etablerad 1901 som säljer en unik mix av mode och inredning med en egen stil, Bohemian Modern. Allt designat i Stockholm av människor som älskar Indien.

 

Motivera i kommentarsfältet varför just Ni ska vinna.

Ni kan tävla fram till och med lördag 1/8 kl 23.59 och på söndag 2/8 meddelas vem som vunnit här på visualisterna.se.

Lycka till!

 

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

 

4 kommentarer

 • Sigrid

  Älskar indiska och allt som de står för! Vackra mönster och kvalitétsprodukter som dessutom är fair trade. Dessa smycken var ju riktigt snygga till hösten, skulle vara superkul att vinna 🙂

 • Frida Elmgren

  Hej hej!

  Indiska har helt underbara saker! Jag blir så glad varje gång jag går in i deras butik eftersom deras butik är så otroligt färgglad och jag hittar alltid roliga saker härinne 🙂 En annan sak jag gillar är att de månar om miljön och har börjat ta betalt för sina påsar för att man ska tänka till ”behöver jag verkligen den där påsen” ?

  Dessa accessoarer skulle passa helt fantastiskt tillsammans med min vita sommarklänning, speciellt nu när jag har lyckats få lite färg på benen. Nu väntar jag bara in solen igen 😉

  Förresten vem vann denna tävling? https://visualisterna.se/vinn-ett-kit-fran-lampsladdar-pa-visualisterna-se/

  Kram Frida

 • Maria Häggh

  Svart, silver och vitt är mina absolut favoriter och att det kommer från Indiska gör det bara bättre. Jag har snart födelsedag så jag håller tummarna att jag har tur denna gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.