BOKTIPS,  TÄVLING

Vinn böckerna Vi själva vill läsa!

IMG_4655

 

Den här veckan vill vi både komma med tips och inspiration men också bjuda på lite välbehövlig avkoppling. Vi hoppas på att den annalkande julen kommer att kunna bjuda på ett par stunder uppkrupen i soffan eller att ni kanske byter Ni ut skärmen mot en bok, på bussen eller tåget, för nu kan ni Vinna våra boktips!

 

Tävla genom att gilla och dela vår sida på Facebook – Visualisterna – Castor&Uggla och lämna en kommentar där du berättar för oss vems bok du skulle läsa först!
Ninna ni na nanna, Ninna nanna na na na Na na na..

Vi tänkte så här – Vilken bok skulle vi själva vilja läsa? Självfallet tog vi också in tips från Kicki som är vår bokslukande gästskribent, och;

 

Kicki valde:

Sonen av Jo Nesbø med motiveringen:
Jag är supersugen på den här boken. Älskar de tidigare böckerna om Harry Hole och hoppas att den här håller samma klass.

 

Karin valde:

Inte riktigt enligt plan med Denise Rudberg och Hugo Rehnberg med motiveringen:
Jag tycker att Denise är en bra författare som skriver väldigt målande om Stockholms överklass och deras ”bekymmer”. Väninnan var den första boken jag läste av henne redan 2001 och jag blev väldigt förtjust. Tror nu att denna säkert är lika bra.

 

Tove valde:

En shopoholic i Hollywood av Sophie Kinsella med motiveringen:
Jag tänkte att nu ska jag utmana mig och välja en riktigt bra story, sen såg såg jag ordet Shopoholic och det var ödet. Det var ett tag sedan sist men jag tänker att det kommer vara som att träffa en gammal kompis igen. Lättsamt och glatt hoppas jag på!

 

denise rudberg, shopoholic i hollywood  nesbø

 

En kommentar

  • Eva Flood

    Sophie Kinsella läser jag först ,den känner jag till och det är lätt lästa böcker som jag gillar.Sedan är det ju alltid spännande med författare man inte läst.

    gillar delar på fb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.