TÄVLING

Vinn Dag och Nattcreme från Restylane på Visualisterna.se

 

Var med och tävla hos oss på visualisterna.se. Vi firar att det är sommar och lägger därför upp en ny tävling varje vecka. 

Den här veckan kan ni vinna hudvård från Restylane 

 

 

P1000417

 

 

Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, samma unika patenterade teknologi som används i alla behandlingar med Restylane. Denna gel består av små partiklar av hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra*. Dessa små kristallformade partiklar reflekterar ljus och ger huden lyster. Kristallerna är mikroskopiska och binder vatten på ett sätt som naturligt håller hudens fuktbalans på rätt nivå, jämnar ut små fina linjer och gör huden slät.

Dessa egenskaper är unika för Restylane och särskiljer Restylane skincares produkter från andra hudvårdsprodukter.

* Hyaluronsyra är en vattenbindande substans som bidrar till att göra huden mjuk och elastisk.

 

Motivera i kommentarsfältet varför just Ni ska vinna.

Ni kan tävla fram till och med lördag 27/6 kl 23.59 och under söndag 28/6 meddelas vem som vunnit här på visualisterna.se.

Lycka till!

 

Ev vinstskatt betalas utav vinnaren.

7 kommentarer

 • Yvonne Sällström

  I min ålder, 50, börjar huden bli lite rynkig och slapp. Vore toppen att innan semestern få tillföra huden dessa produkter. Jag hoppas på tur.

 • Jessica Sundberg

  När man passerat 40-års strecket börjar det bli viktigare och viktigare att ta hand om sig själv och sin hy. Att investera i bra hudvårdsprodukter är A och O och jag vill bara satsa på kvalitet. De här krämerna verkar mycket bra och skulle jag gärna vilja boosta huden med!

 • Rosis Nottehed

  Åh, detta lyxiga ansiktskit vill jag ju gärna få vinna.
  Jämnar ut huden och rynkorna då lätt försvinna.
  Reducera min tyvärr åldrade hud i ett vips!
  Detta kit är ju verkligen årets bästa tips:-)!

 • Nettan

  Jag har verkligen tappat det helt gällande hudvård, förr hade jag alltid bra hudvårds serier och de användes flitigt både morgon och kväll. Nu är jag glad om jag råkar ha något hemma, oftast inköpt på Ica påväg till kassan utan närmare tanke om det ens passar mig. Kör på samma både dag och kväll.
  Skulle jättegärna testa dessa produkter, för det är min hud värd 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.