TÄVLING

Vinn kuddfodral från Elce Stockholm på Visuslisterna.se

Var med och tävla hos oss på visualisterna.se. Vi firar den härliga sensommaren med en ny tävling.

Den här veckan korar vi två lyckliga vinnare av varsitt snyggt kuddfodral från Elce Stockholm!

  
Elce STOCKHOLM  är ett livsstilsvarumärke för eleganta konsumenter som söker sofistikerad design med en modern och färgglad twist .
Våra mönster är klassiska med fräscha färger som fungerar bra med alla stilar. 
Vi älskar hur de geometriska formerna skapar harmoni och samtidigt ett lite djärvt uttryck. Vi gillar klassiska rena linjer, kontraster och symmetri som skapar balans i inredningen. Vi älskar också att blanda mönster och skalor för att få ett mer intressant utseende.

   
Elce Stockholm har alla världens städer som inspirationskälla till sina vackra mönster. I veckans tävling ser vi nyheterna New York och Cape Town i höstens heta gråskala. Motivera i kommentarsfältet vilken av dessa städer som ligger dig varmast om hjärtat och varför. 

  
New York, Irongray eller Cape Town, Dove 50×50 

Följ gärna @elcestockholm på Instagram för mer inspiration!

Ni kan tävla fram till och med lördag 22/8 kl 23.59 och på söndag 23/8 meddelas vem som vunnit på här på visualisterna.se.

 

Lycka till!

 

 

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

5 kommentarer

 • Jessica Sundberg

  Jag har ju ”bara” varit i New York (visserligen två gånger i vuxen ålder) och dit vill jag mer än gärna igen. Jag har så många fina minnen därifrån som min och makens kyss högst uppe i Empire State Building eller vår fantastiska cykeltur runt Manhattan. Ja minnena är många och enbart ljusa och fina! Älskar NY, älskar min man och älskar livet!

  Kram!

 • Anna

  Drömmer om att göra höstfint i soffan. Nya kuddar är ett enkelt och smidigt sätt att förnya och lyfta vardagsrummet utan för stor ansträngning. Drömmen om att besöka N.Y finns där, har inte lyckats uppfylla denna önskan och dröm ännu, men vet att jag kommer ta mig dit om inte allt för lång tid. Med dessa kuddar kan jag drömma mig bort lite till…….

 • Britta Högström

  Ooops klockan passerade midnatt 🙁
  Hoppas jag kan vara med ändå.
  Cape Town ligger mig varmast om hjärtat för det känns som om den staden behöver flest varma tankar och omsorg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.